Πλημμυρεσ Γερμανια : Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων.

Πλημμυρεσ Γερμανια : Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων.. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν απόψε πέμπτη (15/7) ότι αναμένουν πως οι νεκροί από τις φονικές. Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Δύο δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της δεπα υποδομών Mια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει τα τελευταία 24ωρα η γερμανία, με τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες να ξεπερνά τους 100, φτάνοντας στους 103, ενώ πάνω από 1.300.

Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Μέχρι αυτή την ώρα έχει ανακοινωθεί πως 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χιλιάδες. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν απόψε πέμπτη (15/7) ότι αναμένουν πως οι νεκροί από τις φονικές.

Be5ekyp54zdymm
Be5ekyp54zdymm from files.thetoc.gr
Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Στους 33 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Σε ολόκληρη την ευρώπη συνολικά 108 άνθρωποι έχουν. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες.

Mια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει τα τελευταία 24ωρα η γερμανία, με τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες να ξεπερνά τους 100, φτάνοντας στους 103, ενώ πάνω από 1.300.

Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον. Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Ειμαστε στη νεα ταξη πραγματων κι εσυ ακομη πιστευεισ στουσ πολιτικουσ και στα. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Δύο δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της δεπα υποδομών Σε ολόκληρη την ευρώπη συνολικά 108 άνθρωποι έχουν. Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Μέχρι αυτή την ώρα έχει ανακοινωθεί πως 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χιλιάδες. Οι φονικές πλημμύρες στη δυτική γερμανία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 33 άτομα μέχρι τώρα, ενώ άλλα 70 αγνοούνται.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική αστυνομία. Η τραγωδία δεν έχει τέλος στη γερμανία που συνεχίζει να μετράει τις πληγές τις από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες. Πλημμύρες στη δυτική γερμανία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εννέα ανθρώπους ενώ περισσότεροι από 70 άνθρωποι αγνοούνται, όπως αναφέρει η bild, επικαλούμενη την αστυνομία. Mια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει τα τελευταία 24ωρα η γερμανία, με τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες να ξεπερνά τους 100, φτάνοντας στους 103, ενώ πάνω από 1.300.

K0f6grdtdtrwxm
K0f6grdtdtrwxm from www.tanea.gr
Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική. Μέχρι αυτή την ώρα έχει ανακοινωθεί πως 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χιλιάδες. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν απόψε πέμπτη (15/7) ότι αναμένουν πως οι νεκροί από τις φονικές. Δύο δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της δεπα υποδομών Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία και προκάλεσαν την κατάρρευση έξι σπιτιών, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων.

Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον.

Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική. Σε ολόκληρη την ευρώπη συνολικά 108 άνθρωποι έχουν. Περίπου άλλα 25 σπίτια αντιμετωπίζουν τον. Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Κοινωνία πριν από 5 ώρες. Mια απίστευτη τραγωδία ζει η γερμανία, όπου τουλάχιστον 93 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία. Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Η τραγωδία δεν έχει τέλος στη γερμανία που συνεχίζει να μετράει τις πληγές τις από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες. Κλεινει τον οκτωβριο η alitalia, γεννιεται η ita Στους 33 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία.

Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική. Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω σήμερα, με τη θεομηνία να προκαλεί τον θάνατο τουλάχιστον 133 ανθρώπων στη χώρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η τοπική αστυνομία.

Ezlsixec4nkbsm
Ezlsixec4nkbsm from www.zougla.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σε ολόκληρη την ευρώπη συνολικά 108 άνθρωποι έχουν. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Πλημμύρες στη δυτική γερμανία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εννέα ανθρώπους ενώ περισσότεροι από 70 άνθρωποι αγνοούνται, όπως αναφέρει η bild, επικαλούμενη την αστυνομία. Η τραγωδία δεν έχει τέλος στη γερμανία που συνεχίζει να μετράει τις πληγές τις από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες. Κλεινει τον οκτωβριο η alitalia, γεννιεται η ita Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης.

Δύο δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της δεπα υποδομών

Mια απίστευτη τραγωδία ζει η γερμανία, όπου τουλάχιστον 93 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. Μέχρι αυτή την ώρα έχει ανακοινωθεί πως 133 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χιλιάδες. Κοινωνία πριν από 5 ώρες. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο. Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη γερμανία με τις αρχές να αναφέρουν πως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ανέρχονται στους 20 ενώ την ίδια ώρα οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 αγνοούνται μετά τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία και προκάλεσαν την κατάρρευση έξι σπιτιών, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Mια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει τα τελευταία 24ωρα η γερμανία, με τον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες να ξεπερνά τους 100, φτάνοντας στους 103, ενώ πάνω από 1.300. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Οι φονικές πλημμύρες στη δυτική γερμανία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 33 άτομα μέχρι τώρα, ενώ άλλα 70 αγνοούνται. Ανεβαίνει ο αριθμός νεκρών & αγνοουμένων. Οι γερμανικές αρχές ανέφεραν απόψε πέμπτη (15/7) ότι αναμένουν πως οι νεκροί από τις φονικές. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια.

Posting Komentar

0 Komentar